Personal Trainer Pakket

Het Personal Trainer pakket is geschikt voor (beginnende) Personal Trainers. Tijdens de NL Actief (voorheen Fit!vak) opleiding Fitness-Trainer A doe je (basis) kennis en vaardigheden op om als Fitness-Trainer aan de slag te gaan bij een fitnesscentrum. Tijdens de vervolgopleiding Fitness-Trainer B ga je je kennis verder uitbreiden door te leren hoe je specifieke doelgroepen (gevorderde sporters, mensen met specifieke klachten, topsporters) kunt begeleiden, waardoor je jezelf beter in de markt kunt zetten. Vervolgens leer je tijdens de cursus Personal Trainer ZZP om je eigen bedrijf op te starten en alles wat daarbij komt kijken en krijg je techniektraining van de "Big 5" oefeningen: Squat, Deadlift, Bench Press, Shoulder Press en Pull-up (Lat-Pulldown).

 

Als je dit Personal Trainer Pakket succesvol hebt afgerond, ben je in het bezit van de 2 Europees Erkende NL Actief diploma’s Fitness-Trainer A (niveau 3) en Fitness-Trainer B (niveau 4). Je bent nu klaar om aan de slag te gaan in de fitnessbranche en hebt de mogelijkheid om als zelfstandig Personal Trainer jouw eigen bedrijf verder op te zetten.

 

Personal Trainer Pakket (10 termijnen van €269,50*)

-Erkende opleiding NL Actief (voorheen Fit!vak) Fitness-Trainer A t.w.v. €1145,- (12 lesdagen)

-Erkende opleiding NL Actief voorheen Fit!vak) Fitness-Trainer B t.w.v. €1095,- (9 lesdagen)

-Cursus Personal Trainer ZZP t.w.v. €225,- (2 dagdelen)

-Examengeld Fitnesstrainer A €250,- 

-Examengeld Fitnesstrainer B €250,- 

-Oefentool theorie-examen Fitness-Trainer A t.w.v. €38,-

-Boek NL Actief Fitnesstrainer A & B

-Stagemap

-Erkend diploma (niv. 3) NL Actief Fitness-Trainer A (bij succesvolle afronding examen Fitnesstrainer A)

-Erkend diploma (niv. 4) NL Actief Fitness-Trainer B (bij succesvolle afronding examen Fitnesstrainer B)

-Certificaat Personal Trainer ZZP (SportFlow Opleidingen)

 

*Je krijgt €270,- korting (10%) bij afname van dit pakket! Alle cursusmaterialen en examengelden zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt bovendien een deel van het cursus- en examengeld terug krijgen via de Belastingdienst. Kijk op www.belastingdienst.nl voor jouw voordeel.