Personal Trainer Pakket

Het Personal Trainer pakket is geschikt voor beginnende Personal Trainers. Tijdens de Fit!vak opleiding Fitness-Trainer A doe je (basis) kennis en vaardigheden op om als Fitness-Trainer aan de slag te gaan bij een fitnesscentrum. Tijdens de vervolgopleiding Fitness-Trainer B ga je je kennis verder uitbreiden door te leren hoe je specifieke doelgroepen (gevorderde sporters, mensen met specifieke klachten, topsporters) kunt begeleiden, waardoor je jezelf beter in de markt kunt zetten. Vervolgens leer je tijdens de 2 daagse cursus Personal Trainer ZZP om je eigen bedrijf op te starten en alles wat daarbij komt kijken.

 

Als je dit Personal Trainer Pakket succesvol hebt afgerond, ben je in het bezit van de 2 Europees Erkende Fit!vak diploma’s Fitness-Trainer A (niveau 3) en Fitness-Trainer B (niveau 4). Je bent nu klaar om aan de slag te gaan in de fintessbranche en als zelfstandig Personal Trainer jouw eigen bedrijf verder op te zetten.

 

Personal Trainer Pakket (10 termijnen van €269,50*)

-Erkende opleiding Fi!vak Fitness-Trainer A t.w.v. €1145,- 

-Erkende opleiding Fit!vak Fitness-Trainer B t.w.v. €1095,- 

-Cursus Personal Trainer ZZP t.w.v. €225,- 

-Examengeld Fitnesstrainer A €250,- 

-Examengeld Fitnesstrainer B €250,- 

-Online examentraining t.w.v. €50,-

-Boek Fit!vak Fitnesstrainer A

-Boek Fit!vak Fitnesstrainer B

-Stagemap

-Ondersteuning zoeken stageplek 

-Erkend diploma (niv. 3) Fit!vak Fitness-Trainer A (bij succesvolle afronding examen Fitnesstrainer A)

-Erkend diploma (niv. 4) Fit!vak Fitness-Trainer B (bij succesvolle afronding examen Fitnesstrainer B)

-Certificaat Personal Trainer ZZP (SportFlow Opleidingen)

*Je krijgt €270,- korting (10%) bij afname van dit pakket! Alle cursusmaterialen en examengelden zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt bovendien een deel van het cursus- en examengeld terug krijgen via de Belastingdienst. Kijk op www.belastingdienst.nl voor jouw voordeel.